Leva för de två f:en.

Jag tänker på food och fordon. Föreställ en värld där du måste överallt. Det hade inte varit så roligt att bo ute på landet då som det är nu. Att inte tycka om mat är som att gilla svält. Ganska logiskt enligt mig.

Att kunna - mitt i natten - ta eporna till McDonk är ju så alla ska få ha det om jag fick styra världen. Att kunna cruisa runt med folk och inget skulle vara olagligt med en traktor eller epa som går fortare än 30km/h. Då kan vi ju på ett väldigt enkelt sätt få bort anorexia, bulemia, och andra sjukdomar eller plastikoperationer också för den delen. Din epa är byggd precis så som du vill ha den och det är genom epan folk ser dig. Då behövs inte nålar och skalpeller lägre. Ingen tänker lika mkt på utseéndet, och epor och andra "raggarbilar" kallas ju även trosfuktare och musmagnet och hela det andra köret. Tut tut! Kände att det passade in där när jag skrev köret.

Och om någon nu vill komma med sina miljödebatter så komsi-komsi! Men jag tror inte att det är det viktigaste vi kan oroa oss för, diesel kommer fortfarande köras runt på vägarna och brumma.

Tack för orden //Pelis

Kommentarer
Postat av: Lyllan

Haha, ja, en annan kör ju musfuktare som får gå aningen snabbare än 30 ;) Men visst är det fint med fordon av alla dess slag (nästan, vi kan ju utesluta sushicars och annat skit), mer fordon åt folket!

Fy vad fint vettni ;)

2011-02-08 @ 09:28:05
URL: http://gasoline.bloggplatsen.se
Postat av: Nordan

HAHA DU menar de tre F:en ;) haha men håller med dig om detta till 300% EPA for life! :D och alla miljö grejer hitt och dit kan ta sig!

2011-02-08 @ 20:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0